BATMAN / GERCÜŞ - Çukuryurt Ortaokulu

Ekm

Aziz milletimizin en önemli hazinelerinden olan Cumhuriyetimizin 99'uncu yılı hepimize kutlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsuna'a çıkarak başlatmış olduğu milli mücadelenin kutlu zaferlerinden olan Cumhuriyetin ilanının 99.yaşı okulumuzda büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Hazırlanan programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyetimiz daim olsun.

Ekm

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'in dünyayı gelişinin 1450. Yılını okulumuzda düzenlediğimiz program ile kutladık.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'ı tanımak, onu yaşamak ve izinden gitmenin önemi öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı program ile vurgulandı.

Programa katılım sağlayan köyümüz muhtarı Hayrettin Irmak, köyümüz imamı Ümit Kaplan ve ilçe müftülüğünden İbrahim Durul Beye ve böyle bir programın oluşmasında büyük katkısı olan Şeyma Hülako öğretmenimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Program sonunda ilçe müftülüğünün öğrenciler için getirmiş olduğu hediyeler dağıtıldı.

Ekm

Çukuryurt Ortaokulu olarak uzun uğraşlar sonucunda kütüphanemizi açtık. Kitap okumanın bilinci ile eğitim öğretime devam ederken bir yandan da boş sınıflarımızdan birini tüm öğretmen  ve öğrencilerimizin çalışmaları ile kütüphaneye çevirdik. Faaliyete sunduğumuz kütüphanemiz hem ders çalışma salonu hem derslik hem de kitap okuma salonu olarak tüm öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Başta kütüphanemizin kurulmasında büyük emekleri olan Ömer ANDIÇ öğretmenimiz nezdinde tüm öğretmen, öğrenci ve personelimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.